Als je een bestelling plaatst bij Persoonlijkbord.nl, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Artikel 1: Leverings- en betalingsvoorwaarden 
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden geplaatst via www.persoonlijkbord.nl. 

Artikel 2: Aanbod 
De weergegeven producten kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit komt omdat de producten met de hand worden geïllustreerd. Ieder exemplaar is daarom uniek. De borden zijn bedoeld voor decoratief gebruik.

Artikel 3: Bestellen 
Bestellingen kunnen geplaatst worden via www.persoonlijkbord.nl. Na het plaatsen en betalen van een bestelling ontvangt de koper een bevestiging via het opgegeven e-mailadres. Na betaling wordt het product zo spoedig mogelijk verzonden, minimaal binnen 14 werkdagen. 

Artikel 4: Betaalwijze 
Alle genoemde prijzen zijn in Euro’s (€) en inclusief btw. Bestellingen kunnen betaald worden via iDEAL, creditcard en paypal. 

Artikel 5: Verzendkosten 
Verzending binnen Nederland begint vanaf €1,60, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket. Bestellingen worden binnen 1 tot 10 werkdagen op de post gedaan. Retourkosten worden niet vergoed. 

Artikel 6: Garantie 
Ondanks grote zorg kan het voorkomen dat de illustraties vervagen. De producten van Persoonlijkbord.nl zijn geschikt voor de vaatwasser op maximaal 45 graden. Let op:  de borden zijn bedoeld voor decoratief gebruik!
Raadzaam is om de producten enkel met een (licht vochtige) doek af te nemen.

Artikel 7: Privacy 
De door u verstrekte persoonlijke gegevens voor betaling en bezorging zijn strikt vertrouwelijk en stelt Persoonlijkbord.nl in staat de betaling te regelen en de artikelen bij jou te bezorgen. Op alle bestellingen bij Persoonlijkbord.nl is het Nederlands recht van toepassing, waarbij geschillen zullen worden voorgelegd aan een bevoegde Nederlandse rechter. Persoonlijkbord.nl maakt gebruik van ‘cookies’ om te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken en diensten hier beter op af te stemmen. Je kunt het gebruik van cookies naar eigen wens accepteren of niet accepteren. Zie ook de Privacyverklaring van Persoonlijkbord.nl.

Artikel 8: Retourrecht 
Persoonlijkbordje.nl besteedt de uiterste zorg aan iedere bestelling, maar mocht u op enige manier toch niet tevreden zijn, dan kan een bestelling altijd geretourneerd worden. Voor alle bestelde producten geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel. Onderstaande voorwaarden zijn van belang bij het retourneren van een bestelling: 

  • Het product is niet gebruikt. 
  • Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst. 
  • Het artikel is verpakt in een verzenddoos .

Gedurende 14 kalenderdagen mag u de overeenkomst ontbinden. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient bestelde producten slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Als u van uw herroepingsrecht gebruik wilt maken, dient u het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat te retourneren conform de instructies.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht is het voldoende om contact op te nemen via het contactformulier of de email. Houd er rekening mee dat de artikelen niet later dan 14 kalenderdagen, na de dag waarop je melding hebt gemaakt van de herroeping via info@persoonlijkbord.nl, terugstuurt naar het gegeven adres. 

Retourzending van producten is voor rekening en risico van de koper. Het is verstandig bij retourzendingen een verzendbewijs te vragen. Indien de producten ongebruikt zijn en tijdig en correct geretourneerd, betaalt Persoonlijkbord.nl door jou betaalde bedrag binnen 14 kalenderdagen na retourontvangst terug.