Benieuwd naar wie wij zijn als Persoonlijkbord.nl?

Linkshandige zijn creatiever roepen ze wel eens!
Nou in mijn geval is dit waar! Vanaf jongs af aan kon ik als linkshandige uren bezig zijn met knutselen, tekenen of het verzinnen van creatieve ingevingen voor in en om het huis. 

Tijdens mijn studie vond ik de creatieve vakken altijd leuk. En voor de andere vakken vond ik altijd creatieve wegen om zo snel mogelijk tot het einddoel te komen, maar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Ook nu in mijn werkende leven blijft de creativiteit een terugkerend fenomeen. Of het nu gaat om een oplossing, cadeau voor vrienden, huisinrichting, klussen in huis of een ander heerlijk tijdverdrijf, standaard zal het niet zijn.

Met Persoonlijkbord.nl komt mijn creativiteit blijvend boven. Met veel plezier ontwerp en maak ik al geruime tijd mooie en unieke (wand)borden.  Het bedenken van nieuwe illustraties, maar ook het uitdenken van gepersonaliseerde wandborden blijven mij dagelijks uitdagen. Ik geniet dan ook van elke opdracht en of bestelling.

Alle borden worden gemaakt door middel van handillustraties. Hierdoor zijn de (wand)borden van Persoonlijkbord.nl een echte eye-catcher voor in uw interieur en/of een bijzondere aandenken aan een moment!

Hoe Persoonlijkbord.nl dat doet?

Ik denk graag met u mee!
Ik sta open voor nieuwe ideeën!
Ik probeer bij te dragen aan een beetje extra gezelligheid in uw ruimte door middel van de decoratieve borden!

Dit zeggen andere over Persoonlijkbord.nl

Het geboortebordje voor mijn nichtje is zo mooi gelukt! Echt enorm gaaf!
Elise
Enorm mooi! Dit is echt een blijvende herinnering.
Astrid
Het is net alsof je een foto hebt afgedrukt op een bordje! het huis klopt qua verhoudingen, lijnen en alle belangrijke details staan er op! Zo ontzettend knap. De ontvanger zal heel blij zijn met dit cadeau en ik kijk er naar uit kom het te geven!
Paula

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan nu een kijkje in de webshop of neem contact met ons op voor een maatwerkbordje!