Klachten, ruilen en retourneren

 

U heeft het recht u bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Persoonlijkbord.nl te retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via info@persoonlijkbord.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden
Let erop dat de retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het product is niet gebruikt.
  • Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst.
  • Het artikel is verpakt in de originele verpakking zonder beschadigingen.

Uitzonderingen retourneren
Let op: maatwerk producten zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht.

Hoe werkt retourneren?

  1. Mail info@persoonlijkbord.nl met uw ordernummer en het product dat u wilt retourneren.
  2. Stuur het te retourneren product in de originele verpakking naar het in de mail aangegeen retouradres (vraag daarbij een Track & Trace code).
  3. U ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop u betaald heeft.
  • Retourneert u een deel van de bestelling? Dan ontvangt u alleen het orderbedrag retour.

De kosten van retourneren zijn afhankelijk van de verzendmethode. De prijs voor een brievenbuspakketje bedraagt gemiddeld €4,25 en de prijs voor een pakket €5,85.

Let op: de kosten voor het retour sturen van het product komen voor de rekening van de consument.

Garantie
De producten van Persoonlijkbord.nl worden met uiterste zorg gemaakt. Mocht het toch voorkomen dat er iets met het product aan de hand is, dan heeft u binnen 2 maanden recht op een nieuw product. Stuur hiervoor een duidelijke foto met een beschrijving van wat er aan de hand is naar info@persoonlijkbord.nl.

Let op: de borden zijn bedoeld voor decoratief gebruik en niet geschikt voor de vaatwasser boven 45 graden celsius!

Ruilen
Ruilen van een bestelling is helaas niet mogelijk. Retourneer uw bestelling en plaats een nieuwe bestelling als u een ander product wilt ontvangen.

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn dan kunt u het beschadigde product uiteraard retourneren. Binnen 1-5 dagen wordt er een nieuw exemplaar verzonden*. De verzendkosten worden terugbetaald via dezelfde wijze als waarop u betaald hebt (m.u.v. het over-frankeren van de zending, zoals bijvoorbeeld verzekerd of aangetekend).

*Uitgezonderd zijn op maat gemaakte producten.